ETUSIVU > YRITYKSESTÄ

Tietoa meistä

PJR-Team on perustettu vuonna 2005. Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja on rakennusmestari Paavo Rimpeläinen. Paavo on toiminut rakentamisen parissa koko "pienen ikänsä". Kahdenkymmenen vuoden kokemus vieraan palveluksessa on tuonut laajaa perspektiiviä rakentamiseen eri näkökulmista. Hänen työtehtävinään on ollut rakennusliikkeiden vastaavanmestarin tehtävät, työpäällikön tehtävät, suunnittelu ja organisointitehtävät. Lisäksi kokemukseen kuuluu rakennustarkastajan tehtäviä sekä rakennuttajatahojen kanssa yhteistyötä. Pientalojen vastaavanmestarin tehtäviä hän on hoitanut sivutoimenaan ennen yrittäjäksi ryhtymistä.

PJR-teamin pääasiallinen toiminta on rakennuttajien "työkaluna" oleminen projektien suunnittelusta ja rakennuttamistehtävistä työmaiden paikallisvalvontaan. Lisäksi on saatavana projektien kokonaisvaltaista hoitamista yhdessä rakennuttajien kanssa ns. alusta loppuun toteutus.
Lisäksi toimialaan kuuluu rakennussuunnittelu, kunto- yms. tarkastuksien tekeminen sekä pientalotyömaiden vastaavan mestarin tehtävät. Yrittäjän lisäksi PJR-team työllistää yhden suunnittelijan / työnjohtajan sekä tilapäisesti muutaman rakennusmiehen.

25.06.2012 PJR-Team toiminimi lakkautettiin ja perustettiin PJR-Team Oy.

PJR-Teamin palveluksessa olevalla Jorma Heiskasella on yli 20 vuoden kokemus kirvesmiehen tehtävistä. Uudelleen kouluttautumisen kautta Jormasta on kehittynyt pientalopuolen suunnitteluun ja vastaavan mestarin tehtäviin soveltuva, kokonaisuutta ajatteleva vastuuntuntoinen työntekijä.

Hyvällä suunnittelulla, hyvällä toteutustavalla ja hyvällä asenteella tehdään sinulle toiveittesi mukainen RAKENNUS!

Webbiriihi